ТЕРИТОРИЯ НА ДОБРИТЕ ТРАДИЦИИ, ЕВРОПЕЙСКО ОБРАЗОВАНИЕ И ИНОВАЦИОННИ ПРАКТИКИ

ПОЛЕЗНО

          Уважаеми ученици, родители и колеги,

 В условия на епидемиологична обстановка в страната и принудителната ваканция за училищата, издателствата предоставят свободен достъп до своите електронни учебници.

1. Издателство КЛЕТ България осигури напълно безплатен достъп до всички свои електронни ресурси, учебници и учебни материали с марките Анубис, Булвест 2000 и Klett.

 Материалите обхващат всички учебни предмети от 1. група на ДГ до 10. клас на общообразователните училища. Достъпът става след свободна регистрация на адрес www.klett.bg -  портала е на адрес: https://sales.anubis-bulvest.com/teachers/selectUserType.

2. Издателство "Бит и техника" - достъпни на адрес: https://www.e-uchebnici.com/open_access.html

3. Информация за начина на достъпване на електронните учебници ще намерите на този сайт: www.e-prosveta.bg.  Издателство "Просвета" организира инициативата "Учим онл@йн с учител" - в помощ на седмокласниците на адрес: http://www.prosveta.bg/uchim

4.  Издатеслтво "Pearson Bulgaria - Лонгман" - Учениците от 2. до 7. клас могат да използват Ресурсите за учениците след регистрация:

- Изберете учебник

- Изберете Ресурси за ученика

- Изберете Електронно четим учебник

- В полето за Вход изберете Регистрирай нов потребител

- Изберете Регистрация без код

След успешна регистрация ще получите достъп до целия пакет учебници за съответния клас.

Регистрацията е еднократна. При следващо влизане в платформата е необходимо да изберете един от учебниците от пакета и да въведете потребителското си име и парола в полето за Вход.


В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.