ТЕРИТОРИЯ НА ДОБРИТЕ ТРАДИЦИИ, ЕВРОПЕЙСКО ОБРАЗОВАНИЕ И ИНОВАЦИОННИ ПРАКТИКИ
НАГРАДА ЗА УЧЕНИК OT СУ "ВАСИЛ ДЕЧЕВ" ГР. ЧЕПЕЛАРЕ, УЧАСТНИК В SCOOL MEDIA 
Васил Дечевски от 9.клас беше отличен с поощрителна награда в конкурса за месец март на националната платформа за ученическа журналистика. Неговият материал беше свързан с различните от нас хора. Припомняме, че въпросната платформа е част от проекта „Медийна грамотност в класната стая“, който се осъществява от АЕЖ-България в партньорство с Българо-американска комисия за образователен обмен „Фулбрайт“ и Фондация „Америка за България“. На Васил благодарим за смелостта да говори по този толкова сложен проблем, при това убедително и задълбочено.
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРИЗНАНИЕ ЗА УЧЕНИЦИ НА СУ „ ВАСИЛ ДЕЧЕВ“ ГР. ЧЕПЕЛАРЕ
ЮНЕСКО обяви 2019 година за международна година на Периодичната система на Д. И. Менделеев. Във връзка с това Съюзът на физиците в България организира Национален конкурс за есета на ученици и студенти, посветен на голямото постижение на руския учен. Горди сме да съобщим, че в първа възрастова група (VI– VIII клас) текстът на Йордана Минкова от VIII клас е класиран на първо място. Избраната от нея тема е: „Интересни факти, свързани с откритието на някои елементи“. Анета Хаджиева от XI клас получи поощрение за есето си, озаглавено: „Същност и значение на Периодичния закон на химичните елементи, открит от Менделеев“. Поздравяваме и останалите наши ученици(Силвия Коджова, Божидара Русинова, Стефани Кехайова, Славка Учикова, Елена Василева и Васко Дечевски) , които се включиха в надпреварата и получиха сертификати. Научен ръководител на всички участници в конкурса бе г-жа Надка Чолакова. Радваме се на вашето признание, деца!
Учениците Васил Тодоров, Камелия Йотова от 4 а клас и Таня Арсова, Златка Чакърова от 4 б клас, получиха за поредна година грамоти и награди за достойното си педставяне на Национално финално състезание към СБНУ. Честито!
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.